Ζήσε την απόλυτη νυφική εμπειρία

Mια επιμελημένη επιλογή υπέροχων νυφικών φορεμάτων και αξεσουάρ από διεθνείς σχεδιαστές, η οποία εκθέτεται σε ένα ιδιωτικό και κομψό περιβάλλον σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις νύφες μας. Όταν πρόκειται για την εύρεση νυφικού, σίγουρα είμαστε ειδικοί για να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή αυτού του ονειρικού φορέματος

Cocktail Dresses

Κάντε την επόμενη ειδική περίσταση αξέχαστη με ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχη. Είτε είστε παράνυμφος, μητέρα της νύφης, συμμετέχετε σε βάπτιση ή σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, οι συλλογές μας κοκτέιλ και βραδινών φορεμάτων θα σας φέρουν στο προσκήνιο.

Περισσότερα

ΜaryC PapG

Ποιότητα και εξυπηρέτηση στον υπέρτατο βαθμό. Η ποικιλία των νυφικών είναι απίστευτη.
Η Μαρία με είχε αναλάβει, ένας άνθρωπος που χαίρεται την στιγμή μαζί σου και αποτυπώνεται στο πρόσωπο της! Διπλα χαρούμενη γιατί πέρα από το ότι βρήκα το νυφικό μου όπως το είχα ονειρευτεί, γνώρισα ένα προσωπικό υπέροχο.
Σας ευχαριστώ για όλα!

Joanna S

Εξυπηρετηθηκα 100% από το πολύ φιλικό και ευχάριστο προσωπικό. Το ραντεβού πέρασε γρήγορα και ευχάριστα, ενώ καταλήξαμε σε φόρεμα. Φανηκε η εμπειρία των υπαλλήλων καθώς και η επικοινωνιακοτητα τους.

Βασω Μουστακα

Αψογη επαγγελματίες, τα νυφικα υπεροχα κ η ατμοσφαιρα φιλικη. Μαρία μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα

Theoni Nikolakopoulou

Τελεία εξυπηρέτηση…φοβερά νυφικά ..Ευχαριστώ παρα πολύ την Μαρία για όλα..