Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού;

Ναι! Για να δείτε και να δοκιμάσετε την νυφική μας συλλογή θα πρέπει να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού.  Ένα από τα τρία privé σαλόνια μας θα έχει κρατηθεί μόνο για εσάς και τους στενούς φίλους και οικογένειά σας. Καλέστε μας στο 2610623188 ή χρησιμοποιήστε την online φόρμα για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Υπάρχει χρέωση για το ραντεβού;

Ναι, υπάρχει χρέωση 30 € και καλύπτει το πρώτο σας ραντεβού και αν χρειαστείτε ένα επαναληπτικό για να κλείσετε το νυφικό σας. Το ποσό προκαταβάλλεται και αφαιρείται από την συνολική τιμή του νυφικού.

Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης;

Εάν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να προγραμματίσετε εκ νέου το ραντεβού σας, σας παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε τουλάχιστον 72 ώρες πριν ώστε να μην χάσετε τα χρήματα της κράτησης. Λειτουργούμε αποκλειστικά με ραντεβού και όπως είναι λογικό δεν μπορούμε να καλύπτουμε τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή.

Πόσο νωριτερα πρέπει να κάνω ραντεβού;

Προκειμένου να είστε σίγουρες ότι δεν θα βιαστείτε με τη λήψη της απόφασης σας, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε τα ραντεβού σας 6-9 μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου σας. Δεν προτείνουμε να κάνετε ραντεβού περισσότερο από ένα χρόνο νωρίτερα και είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχετε αποφασίσει ήδη την ημερομηνία και τον χώρο!

Πόσα άτομα μπορούν να είνα μαζί μου στο ραντεβού;

Όσο και να μας αρέσει η ιδέα να είναι όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σας μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, έχουμε διαπιστώσει ότι μερικές φορές πάρα πολλές απόψεις καταλήγουν να μπερδεύουν και να αγχώνουν τις μέλλουσες νύφες. Για τον λόγο αυτό, σας συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας μέχρι τρία άτομα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία και για να μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε άνετα όλους στο κατάστημα μας.

Τι είδουσ εμπειρίας να περιμένω;

Το ραντεβού πραγματοποιείτε σε έναν όμορφο και ιδιωτικό χώρο στον πρώτο όροφο του καταστήματος μας.  Κατά την άφιξη, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά όλες τις υπέροχες νυφικές συλλογές στον εκθεσιακό μας χώρο. Οι έμπειροι στυλίστες μας θα είναι στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν για να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να μάθουμε περισσότερα για το γάμο σας!

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στο ραντεβού;

Συνιστούμε να φοράτε μπεζ εσώρουχα και στράπλες σουτιέν για την καλύτερη εμπειρία και εφαρμογή. Παρέχουμε παπούτσια, αλλά αν έχετε ήδη τα νυφικά παπούτσια σας μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας.

Επιτρέπεται να βγάλω φωτογραφίες;

Επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών εφόσον καταλήξετε και αποφασίσετε να κλείσετε το νυφικό σας. Επίσης, θα ήταν καλό να ζητήσετε την βοήθεια μας καθώς γνωρίζουμε όλες τις καλύτερες γωνίες φωτισμού για να φανείτε υπέροχες σε κάθε εικόνα.

Ποιο είναι το εύρος τιμών των νυφικών σας;

Στο κατάστημα μας θα βρείτε νυφικά φορέματα σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Οι τιμές κυμαίνονται από 1200 € έως 5000 € με τα περισσότερα νυφικά να βρίσκονται ανάμεσα από 1800 € έως 2500 €.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής του νυφικού

Προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας του νυφικού σας την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.  Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται την ημέρα που παραλαμβάνετε το νυφικό σας από το κατάστημα.

Υπάρχουν διαθέσιμα νυφικά στο κατάστημα εκτός από αυτά που υπάρχουν στην ιστιοσελίδα σας

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν τα περισσότερα αλλά όχι όλα τα νυφικά που υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε το ραντεβού σας για να ανακαλύψετε όλη μας τη συλλογή!

Πως μπορώ να επιλέξω αξεσουάρ για το νυφικό μου;

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια υπεροχή συλλογή από πανέμορφα αξεσουάρ τα οποία θα ολοκληρώσουν τη νυφική σας εμφάνιση. Μπορείτε να ανακαλύψετε την συλλογή είτε κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας ή χωρίς ραντεβού με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας. Οι στυλίστες μας θα σας προτείνουν τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο ύφος και στο στυλ του νυφικού που έχετε επιλέξει.

Οι τροποποιήσεις συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και πότε γίνονται;

Ναι, οι τροποποιήσεις συμπεριλαμβάνονται στο κόστος των νυφικών. Συνήθως πραγματοποιούνται δύο με τρεις πρόβες. Προτείνουμε η τελική πρόβα να γίνεται κοντά στην ημερομηνία του γάμου για να διασφαλισθεί η άψογη εφαρμογή του νυφικού σας.